Kaip skaniai ir paprastai patiekti rūkytas dešreles svečiams?

Laukti svečių išties smagu, ir su tuo susiję rūpesčiai yra malonūs. Dažniausiai tenka pasukti galvą kuo pavaišinti laukiamus svečius, einama apsipirkti, ieškoma įdomesnių patiekalų receptų. Tačiau nutinka ir taip, kad seniai matyti ar labai geri draugai aplanko netikėtai. Tuomet puolame prie šaldytuvo ieškoti, kuo pavaišinti užsukusius mielus žmones. Kai kurių šaldytuvuose visuomet rastume užkandžių, kurie praverčia nenumatytais atvejais, kiti kasdienai įsigyja tik pagrindinių maisto produktų. Tačiau esama gaminių, kurių nusipirkę, galėsime ir patys skaniai pavalgyti, ir pavaišinti netikėtus svečius ar draugus. Tai vietinių ūkininkų pagamintos rūkytos dešrelės.

Idėjos rūkytų dešrelių pateikimui

  • Įvairios dešrelės užima svarbią vietą mūsų šalies gyventojų šaldytuvuose. Jos gali būti greitai pagaminamos, jų tinka pasiruošti greitiems pusryčiams ar pietums. Labai gardžios ir aromatingos yra rūkytos dešrelės iš ūkininkų. Jas galima skirtingai paruošus patiekti svečiams ar įtraukti į kitų patiekalų gamybą, taip juos pagardinant, suteikiant įdomesnių skonio atspalvių.
  • Rūkytas dešreles puiku kepti ant laužo. Susirinkus svečiams, užkūrus grilį, malonu pabūti lauke, mėgautis kepamų dešrelių aromatu. Patogu ir tai, kad rūkytos dešrelės greit iškepa ir jas saugu valgyti, mat jos nebus ne visai iškepusios. Teliks tik pasipjaustyti daržovių ir ragauti.
  • Nevien vasarą galime išsikepti rūkytų dešrelių. Jas orkaitėje galime kepti ištisus metus. Rūkytų dešrelių nereikia ruošti iš anksto, kaip to prireiktų gaminant mėsos kepsnį. Jas galime pašauti orkaitėn jau atėjus svečiams. Kartu su dešrelėmis orkaitėje galima išsikepti ir gražiai apskrudusių bulvių ar skanauti dešreles su bulvių koše.
  • Norintiems pagaminti šį tą įmantresnio, patiks įvairūs troškiniai su rūkytomis dešrelėmis. Galime ruošti tiek tradicinius šviežių ar raugintų kopūstų troškinius, jiems naudodami kelių centimetrų storio papjaustytų ir apkepintų dešrelių griežinėlius, tiek pas mus populiarius kitų šalių troškinius, kuriems naudojama kelių rūšių mėsa ir dešrelės.

Ar kada  pamanėte, kad rūkytas dešreles galima įvairiai paruošti ir skirtingai patiekti? Patariama vartoti tik aukštos kokybės gaminius.

 Naujausi  Populiariausi  Įmonės